Thikë prerëse e hollë me tehe të lehta

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Thikë me kyçje automatike me teh të mprehtë 9mm të gjerë, e bërë prej çeliku të cilësisë së lartë, e mprehtë për t’u përdorur.

E lehtë për të ndryshuar tehun brenda sekondave, e thjeshtë dhe fleksibël për t’u përdorur.

Ideal për detyrat bazë të prerjes, i shkëlqyeshëm për letër-muri/vinil/shkumë/karton/, hobiste dhe artistë artizanale, zyra, shtëpi, depo, përdorim.