Thikë x-acto e zezë

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Bërë prej çeliku karboni të cilësisë premium, i fortë dhe rezistent ndaj ndryshkut, i qëndrueshëm për përdorim të përsëritur për një kohë të gjatë.
E përkryer për artistët grafikë, dizajnerët dhe aplikacionet e artit dhe artizanatit – gdhendje në dru, vepra artizanale letre dhe më shumë.