Rakel me magnet për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Dy forma të ndryshme të këndit plastik mund të funksionojnë për shumicën e skajeve dhe kthesave komplekse.

E përkryer për  mbështjellës makinash mat dhe me shkëlqim, sipërfaqe delikate, mbështjellës makinash, shkronja dhe grafika automjetesh, tabela, ngjyrosje të dritareve që bëjnë tabela.