Shabllona për prerjen e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
 Materiali i lehtë dhe i qëndrueshëm nuk do të lërë gërvishtje apo ngjitje në folie.
Diametra të ndryshëm të rrethit, 13-25mm;
Përdoret për të prerë lehtësisht folien në diametër specifik unazorë.