Rreth Nesh

M.E. Display

M.E. Display aktualisht specializohet në shitjen e materialeve dhe pajisjeve për industrinë e shtypur, si dhe furnizimin e materialeve reklamuese përmes shpërndarjes ekskluzive të markave të njohura botërore si Roland, Oracal, Orafol, Bodor, Chemica, INX Digital, M&T Display, Perspex, Goq Led, Unifol dhe të tjerët.

Me një Forcë të Shitjes efikase dhe profesionale, M.E. Display ka një rrjet të gjerë shpërndarjeje dhe prani produkti në tregun kosovar, por edhe në tregjet shqiptare dhe maqedonase.

Historia

ME Display u themelua në 1988 si një kompani familjare me synimin për të siguruar shërbime shtypi, por në të njëjtën kohë përmes shitjeve të herëpashershme të lëndëve të para dhe pajisjeve për industrinë e shtypit, ajo përjetoi një rritje të shitjeve të saj dhe që e transformoi atë në një biznes kryesor tregtar.

image image

Pse të zgjidhni 'Me Display'

Kapaciteti i Produkteve

Gama e produkteve dhe fleksibiliteti ne stok e emeron 'Me Display' si lider ne tregun e vet.

Kontroll intensiv i cilësisë

Produktet me standardeve të larta të cilësisë

Fuqia e Sherbimit

Dhjetëra Punetore nga stafi yne janë gjithmonë duke u munduar për të krijuar risi dhe te sherbyer klientit. Synimi jone eshte te udhëheqim tregun me produkte inovative.