Mjet me teh gome për heqjen e ujit

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
Ndihmon në heqjen e ujit të tepërt dhe flluskave në aplikimin e folieve;

1. Materiali: plastike ABS, gome TPU

2. Ngjyra: Dorezë e zezë, buzë e kuqe

3. Aplikimi: Mjet për pastrimin e shtëpisë ose zyrës, dysheme/banjo/dritare/ heqës i flluskave në aplikimin e folieve.