Mjet për heqjen e ngjitësit me dy tehe

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Vegël shumëfunksionale: Plastika dhe brisku i mprehtë kombinohen në një, dhe tehu i plastikës është i përshtatshëm për sipërfaqe të imta si plastika, druri dhe boja.
Tehu i mprehtë i metalit është i përsosur për heqjen e yndyrës së fortë dhe derdhjeve të djegura në furrat dhe grilat e qelqit.