Rakel 1inch për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Ideale për aplikimin e folieve të veturave, sipërfaqe delikate, shkronja dhe grafika të automjeteve, tabela, etj.

Material shumëfunksional, fleksibël, i butë dhe nuk len gërvishtje.