Rakel 2inch për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Teh ideal kur punoni në sipërfaqe të vogla, p.sh. me dekore në një makinë. 

Përdoret për aplikimin e folieve të veturave, sipërfaqe delikate, shkronja dhe grafika të automjeteve, tabela, etj.