SERRATE ANTHRACITE

Një perceptim futurist i hapësirës… SERRATE

Pamje tërheqëse në vendet e atyre që janë të ndjeshëm dhe të sofistikuar, dhe i shton vlerë dizajneve elegante.

 

Dimensioni: 129 x 298cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²