BAROQUE INDIGO

Me një teksturë që do të fitojë favorin e atyre që duan stilet klasike, BAROQUE INDIGO krijon një sfond që është i përshtatshëm për pothuajse të gjitha llojet e dekorimeve dhe stileve. Një produkt që është i çrregulluar, i çorganizuar, por plotësisht origjinal.

 

Dimensioni: 127 x 299cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²