CONCRETE DARK GREY

Betoni, tekstura më e njohur e mjedisit tonë të ndërtuar, është tani
më i lehtë, më fleksibël, i qëndrueshëm dhe praktik. Krijoni efekte të forta me një dekorim
modern, veçanërisht në vende të mëdha. Ky produkt mund të përdoret lehtësisht në të
gjitha llojet e dekorimeve nga shtëpitë në dyqane dhe zyra.

Dimensioni: 133 x 300cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²