ROCCA MARRON

ROCCA kombinon elegancën e së kaluarës me estetikën e gurit.
Duke i lejuar përdoruesit të krijojnë një vend me histori jo vetëm me dizajnin e tij, por edhe me alternativat e ngjyrave dhe teksturave të tij, ky produkt krijon zgjidhje të përshtatshme për shtëpi, zyra dhe dyqane. REALIZONI ËDRRAT TUAJA!

 

Dimensioni: 132 x 299cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²