URBAN SLATE MARRON

URBAN SLATE MARRON me një pamje tjetër duke vendosur gurë natyralë me përmasa dhe gjerësi të ndryshme në një renditje të përzier, është një nga panelat dekorativ më të kërkuar. REALIZONI ËDRRAT TUAJA!

 

Dimensioni: 132 x 297cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²