Rakel për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Ideale për aplikimin e folieve të veturave, sipërfaqe delikate, shkronja dhe grafika të automjeteve, tabela, etj.

Ky mjet është bërë nga materiale me cilësi të lartë, me karakteristika të tilla si rezistente ndaj nxehtësisë, rezistente ndaj konsumit dhe jo e lehtë për t’u thyer etj. Mund të heqë në mënyrë efektive flluskat e ajrit të prodhuara gjatë ngjitjes së filmit dhe mund të përmirësojë efikasitetin dhe cilësinë e filmit.

Mund të jetë vërtet ndihmësi juaj i mirë!