Thikë prerëse anti-ngjitëse për folie

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
Cilësi e Lartë;
Ideale për prerjen e letrës, folies, prerjen e pëlhurave etj;
Çdo paketë përfshin 1 thikë dhe 10 copë teh shtesë.