Mini kruese brisk 1.5 teh i zi

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Tehët e briskut të mprehtë heqin ngjitësin nga makinat, plastika,  dritaret e dyqanit të xhamit, të sigurta për t’u përdorur dhe nuk do të dëmtojnë sipërfaqen dhe nuk do të presin gishtat.