Rakel magnetik për aplikimin e folieve (me mikrofibër)

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Skaji i mikrofibrit siguron aplikimin pa gërvishtje të filmit.

Është një nga aplikuesit më të gjithanshëm për grafika, tabela dhe mbështjellës për folie automjetesh.