Prerës letre me teha të dyfishta

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
Përdoret për prerjen e pëlhurave, prerjen e letrës ose prerjen e folies.
Paketimi përfshin 1 thikë prerëse, 10 copë tehe zëvendësuese dhe 3 copë shirita PTFE të cilët kanë rezistencë të mirë kundër ngjitjes.