Shirit prerës 50m

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
Shiriti prerës është krijuar për vija, thekse dhe dizajne me skaje të mprehta dhe të pastra duke prerë folien pa përdorur thikë;
Është ideal për t’u përdorur për instalime grafike të automjeteve.