Rakel për aplikimin e folieve (me mikrofibër)

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Skaji i mikrofibrit siguron aplikimin pa gërvishtje të filmit.

Është më i përdoruri dhe më i njohuri nga mbështjellësit profesionistë.