Teh prerës në formë “V”

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
Tehu në formë V heq gërvishtjet në mënyrë të barabartë përgjatë të dy anëve të skajit.
Dizajn ergonomik i dorezës, i rehatshëm dhe i lëvizshëm për t’u përdorur.