Rakel vizore për aplikimin e folieve (7.6inch x 2.8inch) 20cm

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Rakel me vizore 20cm.

Me këtë material të lëmuar, mund të aplikoni në çdo sipërfaqe pa gërvishtje ose shenja gjatë instalimit;

Cilësi të lartë dhe të qëndrueshme e përshtat filmin në mënyrë më të besueshme në zonat e ndërlikuara dhe heq flluskat në mënyrë efektive.

Ideale për aplikimin e folieve të veturave, sipërfaqe delikate, shkronja dhe grafika të automjeteve, tabela, etj.