Aksesorë për folie të veturave

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Një mjet i vogël i dobishëm për të ndihmuar instaluesit e mbështjellësve të automjeteve që të përshtaten me vinyl rreth shtresave, skajeve dhe bashkimeve të paneleve.