Rakel për aplikimin e folieve (multi-funksional)

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
 Dizajni i formave dhe skajeve të ndryshme mund të përdoret në një shumëllojshmëri filmash të ngushtë;
 Dizajni i skajit të butë silikoni e bën filmin të përshtatet më mirë dhe të mos mbetet asnjë gërvishtje;
 Dizajn unik kundër rrëshqitjes.