Aksesorë 7in1 për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË
Dizajni magnetik: Çdo kruajtëse përmban një magnet brenda, i cili mund të ndihmojë punën tuaj më të mirë dhe më të përshtatshme.
Stil dhe forma të ndryshme: do të plotësojë nevojat tuaja të punës. Forma të ndryshme të krueseve kanë funksione të ndryshme, të tilla si furça me majë të gishtave mund të arrijë hapësirën e qoshes për të funksionuar, koka e sheshtë mund të heqë flluskat e ajrit D.
Shkopi gri ka një fortësi 100%, të gjitha ngjyrat e tjera janë fleksibël me fortësi 70%.