Rakel për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Rezistent ndaj temperaturave të larta, Pro-Tint Bondo është i përsosur për aplikimin e ngjyrave të automobilave, grafika muri dhe media dixhitale të printimit arkitektonik.