Rakel për aplikimin e folieve

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Ideale për aplikimin e folieve të veturave, sipërfaqe delikate, shkronja dhe grafika të automjeteve, tabela, etj.

Materiali është fleksibël duke e lejuar atë të përputhet me kthesat dhe prerjet duke mbajtur një presion të fortë dhe të kontrolluar të kërkuar për të arritur punën më të mirë.