FERROCONCRETE DARK GREY

FERROCONCRETE zbulon thellësitë e hapësirës. I jep një frymë të re hapësirave moderne me teksturat e tij prej betoni dhe hekuri, të cilat janë materiale të domosdoshme të ndërtesave tradicionale. Duke tërhequr vëmendjen me pamjen e tij FERROCONCRETE sjell një atmosferë ndryshe në dizajnet krijuese të hapësirës.

 

Dimensioni: 127 x 296cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²