OLD BRICK MARRON

I formuar nga grumbullimi i tullave në të njëjtat përmasa, OLD BRICKofron alternativa të veçanta për ata që duan të krijojnë vende të veçanta.
I përshtatshëm për përdorim në kafene, bare, vende pune dhe shtëpi.

 

Dimensioni: 130 x 295cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²