LOFT BRICK OFF WHITE

Loft Brick, i krijuar me një nga llojet më të vjetra të muraturës në histori, sjell një pamje natyrale në hapësirat e thjeshta me tonet e saj të ndryshme.
Këto mure, të cilat shfaqen në të gjitha llojet e dekorimeve nga klasikja në moderne, krijojnë hapësira të ngrohta dhe miqësore.

 

Dimensioni: 132 x 299cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²