Thikë prerëse për folie

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Koka e thikës prerëse: Me skajin e saj të mprehtë si brisk, thika ju jep kontroll më të mirë dhe rezultate të bukura çdo herë.

Ato ju mundësojnë të arrini një përfundim të shkëlqyer, edhe në zonat më të ndërlikuara të aplikimit.

Është super i hollë dhe me peshë të lehtë.