Prerëse thike me dy koka

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Thika me dy tehe ofron prerje paralele në bërjen e shenjave;

Një shtresë speciale PTFE përmirëson aftësinë e rrëshqitjes dhe ju jep një prerje të pastër dhe të lehtë përmes vinylit tuaj ose vetëm letrës mbështetëse pa asnjë gërvishtje;

100% krejt e re dhe me cilësi të lartë;

Paketa përfshin: 1 copë x thikë prerëse me dy koka 10 copë x tehe rezervë 3 copë x shirita të përforcuar me pëlhurë.