Rakel për aplikimin e folieve 3M

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: AKSESORË

Ideale për aplikimin e folieve të veturave, sipërfaqe delikate, shkronja dhe grafika të automjeteve, tabela, etj.

Veti përfekte për largimin e flluskave të ajrit.