KARO OXIDE

Ky panel dekorativ KARO OXIDE ofron një perspektivë të ndryshme me modele që pasqyrojnë të kaluarën dhe të ardhmen.Përdoret si në mure ashtu edhe në tavane. Kjo seri ju mundëson të krijoni hapësira elegante dhe luksoze me sipërfaqet e saj moderne. REALIZONI ËDRRAT TUAJA!

 

Dimensioni: 123 x 247cm
Trashësia: ~04-8mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-7kg/m²