GRANDE COBRE

Krijuar në madhësi të ndryshme dhe me tranzicione tonesh, GRANDE COBRE krijon një stil të jashtëzakonshëm për vendet tuaja.

 

Dimensioni: 131 x 303cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²