MAKINË LAKIMI A130S – Multifunksionale

  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kategoria: Makinat

Sistemi i Furnizimit: Sistemi rrotulles alternativ i kapjes;
Sistemi i Hapesirës: Vendosja me thikë të dyfishtë;
Sistemi i Lakimit: Sistemi i lakimit me dy teh të vetëm;
Specifikimet Materiale: Çelik inox, Çeliku i galvanizuar, alumini i rrafshët dhe alumin me dhembë;
Lartësia: 20-130mm;
Trashësia: Çelik inox <1.2mm, Çeliku i galvanizuar <1.2mm, Alumin <1.2mm,  Alumin me dhembë <1.0mm;
Saktësia: ±0.1mm;
Formati i Pranimit: *.dxf;
Fuçia: AC220V / 50Hz / 2.4KW;
Furnizimi me ajër: 0.6m³/min;
Dimensionet L x W x H: 2410mm x 800mm x 1470mm;
Pesha: 450kg.