CONCRETE PLUS ANTHRACITE

Pamja e betonit e bërë me CONCRETE PLUS ANTHRACITE, një lloj tjetër sistemi i kallëpeve të betonit, krijon një alternativë unike për arkitekturën moderne të sotme. Gjurmët e vidhave të lidhjes që rregullojnë çelikun krijojnë një teksturë origjinale dhe i japin hapësirës një efekt të veçantë.

 

Dimensioni: 134 x 298cm
Trashësia: ~7-12mm
Thellësia e modelit: ~10-40mm
Pesha: ~6-9kg/m²