Aksesorë për heqjen e shenjave

Thjesht përdorni këtë mjet për ta bërë më të lehtë dhe të përsosur heqjen e shenjave ose emblemave duke mos lënë gërvishtje;
Aplikimi: Përdoret kryesisht për heqjen e logove/tabelave/tabelave në sipërfaqe të lëmuara si makina, motoçikleta, xham etj.